Garage Callant is reeds meer dan 40 jaar actief in de automobielsector.

Het begon allemaal in Roeselare begin de jaren '70 met Norbert Callant die destijds verdeler was van Leyland vrachtwagens.

Begin de jaren '80 werden de Britse vrachtwagens niet langer geproduceerd en werden we verdeler en hersteller van MAN-­vrachtwagens voor de streek van Roeselare.

Begin 2000 volgde de splitsing van de familiezaak: Garage Callant werd opgesplitst naar Callant Trucks en Autohandel Callant.

Chantal Callant richt samen met haar echtgenoot, Bart Vandenbulcke Callant Trucks op en vestigen zich op de huidige locatie. In 2010 komt de zoon, Pieter-­Jan het team versterken.

Als familiaal bedrijf met een jarenlange traditie in verkoop en onderhoud van MAN-vrachtwagens en getrokken materieel kunnen wij de klanten een persoonlijke en professionele ondersteuning garanderen.

Mede door onze flexibele aanpak en met de hulp van onze geschoolde techniekers, die constant worden bijgeschoold bij de importeur bieden wij u een correcte en snelle service aan.

Verder bieden wij u een 24/24u-­service, een uitgebreid magazijn met wisselstukken aan en zijn wij tevens erkend installateur van tachografen en snelheidsbegrenzers.

Door onze locatie dicht bij de autokeuring kunnen wij u ook snel helpen om een voertuig aan te bieden aan de keuring.

Samen met ons team heten wij u van harte welkom bij Callant Trucks.